يکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ 10 August 2025
يکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۷
کد خبر: ۹۹۲۹۱
جهانگیری، معاون اول دولت روحانی:

از دیپلماسی بد نگوییم | امروز یک افق‌گشایی کوتاه‌مدت می‌خواهیم که همان دوری از جنگ است

از دیپلماسی بد نگوییم | امروز یک افق‌گشایی کوتاه‌مدت می‌خواهیم که همان دوری از جنگ است
معاون اول دولت روحانی گفت: دیپلماسی را اصل بدانیم و از آن بد نگوییم. نباید مذاکره معطوف به نتیجه را رها کرد. در همه جای دنیا، حتی حین جنگ، گفت‌وگو را دنبال می‌کنند.

به گزارش فراز به نقل از اعتماد، اسحاق جهانگیری معاون اول دولت روحانی، در اظهاراتی بیان کرد: متوسط تورم تا سال ۹۷، بیست درصد بود، بعد از خروج ترامپ از برجام تورم جهش بزرگی کرد و به چهل درصد رسید و باعث شد بخش وسیعی از مردم به زیر خط فقر بروند و تغییرات عمده‌ای در سطح زندگی مردم ایجاد شد و به‌همین دلیل سرمایه اجتماعی کشور آسیب دید.

جهانگیری ادامه داد: نسل جوان برای این که به آینده امیدوار باشد باید یک افقی پیش روی خود داشته باشد، افق کلان ما توسعه ایران است. امروز یک افق‌گشایی کوتاه مدت می‌خواهیم که همان دوری از جنگ از راه دیپلماسی است.

معاون اول دولت روحانی گفت: دیپلماسی را اصل بدانیم و از آن بد نگوییم. نباید مذاکره معطوف به نتیجه را رها کرد. در همه جای دنیا، حتی حین جنگ، گفت‌وگو را دنبال می‌کنند، مثل اوکراین و روسیه. ما می‌توانیم از موضع قدرت مذاکره کنیم.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر
زندگی